menu_home menu_contact
foto nieuws
titel_adres
IJburglaan 1153
1087 GJ Amsterdam
020-4166617
info@bliksemensterren.nl
titel_nieuws
Wil jij op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Meld me aan
Volg ons op twitter Volg ons op facebook Instagram
titel_nieuws

Teen store Bliksem & Sterren zoekt stijlbewuste stagiair(e)

Met merken als Vans, Levi’s, Frankie & Liberty, Anthony Morato, e.a. is Bliksem & Sterren dé store voor youngsters. Alles wat zij hip en happening vinden, vinden ze hier. Naast merkkleding (vanaf maat 116) ook diverse coole gadgets en items. Dé plek voor een stagiair(e) met gevoel voor fashion, styling, visual merchandising en PR.

Jouw rol: visual merchandising, beheer Social Media/website/nieuwsbrief, bedenken en uitzetten van events en acties, doelgroep benadering/optimalisering, mee op inkoop, adviseren van klanten, afrekenen, bijvullen en uitpakken, ophangen van de nieuwe collectie. Jouw precieze rol hangt af van je opleiding en vullen we samen in.

Jouw skills: MBO- of HBO student (je niveau is minder belangrijk dan goede zin en gevoel voor stijl), focus op VM/styling en/of PR/communicatie, creatief en communicatief, beschikbaarheid vanaf september (ook af en toe in het weekend).

Wij bieden een creatieve stageplek met goede begeleiding in een gezellige leeromgeving. Interesse? Stuur je email inclusief cv en motivatie naar info@bliksemensterren.nl.

Klantenkaart; sparen voor korting!

Met een klantenkaart kun je sparen voor korting! Bij besteding van 25 euro krijg je 1 spaarpunt; 10 punten is 12.50 euro korting.
Je krijgt geen korting op sale- en B-keuze artikelen, bij de aankoop van sale- en B-keuze artikelen ontvang je wel spaarpunten. Bij betaling met tegoedbon of cadeaubon kun je de spaarpunten ook niet inwisselen.

Op de hoogte blijven?

Mocht je snel op de hoogte willen blijven van al het nieuws en onze acties, meld je dan aan voor de nieuwsbrief, volg ons op Twitter of word fan op Facebook!